Voyager


Topic Replies Activity
Simbad coordinates 7 October 26, 2019
First light and some questions 12 October 24, 2019
Web Dashboard 1.0.6 beta - minor bugfix and improvements 1 October 24, 2019
Local Web Server & MS Edge 3 October 24, 2019
Voyageur 2.2.1 Won't Close 18 October 24, 2019
Web Dashboard 1.0.5 beta - IP / Hostname retain 22 October 23, 2019
Robofocus config question 16 October 20, 2019
Wait time following dither 3 October 19, 2019
Focus question for sequences 6 October 19, 2019
RA and Dec parameter format for sequence 4 October 19, 2019
Example script for Paramount mounts 4 October 17, 2019
Anyone using myFocuserPro2 with Voyager? Connect problem 10 October 16, 2019
Nexmo configuration error 9 October 15, 2019
Sequence file format 6 October 14, 2019
Focus when filter change 2 October 14, 2019
Unattended multitarget sequence 2 October 13, 2019
Someone of you use a QHY9 under Voyager? 21 October 13, 2019
Slew rates in LFEP ASCOM mount driver are not considered 4 October 10, 2019
Application Server heartbeat being ignored 4 October 10, 2019
Dual Scope Imaging with Voyager (my attempt) 4 October 10, 2019
Feature Request: Send email via email client 9 October 10, 2019
Voyager continues to amaze 20 October 9, 2019
Eagle3 and voyager 6 October 9, 2019
Dragscript errors with multiple ZWO cameras 2 October 8, 2019
Ripartiamo da 0 come si salva il profilo :it: 3 October 7, 2019
First Light Questions 7 October 7, 2019
Dual Camera Slave Application 7 October 6, 2019
Pixinsight *** Error: Parsing ISOSPEED FITS keyword 'Default' 4 October 4, 2019
No Ascom for sbig cameras? 2 October 4, 2019
New to Voyager and have some questions 4 October 4, 2019